Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, sakatlığın ardından ikinci bir şok yaşadı.

Brezilyalı yıldız Neymar'ın yeni doğan kızı Mavie ve sevgilisi Bruna Biancardi, silahlı saldırganlar tarafından kaçırılmaya çalışıldı.

Saldırı gerçekleştiren 3 silahlı saldırgan, Sao Paulo'daki evlerine girdi. Saldırganlar, Neymar'ın kızını ve eşini sorgulayarak, Biancardi'nin anne ile babasının ellerini bağladı. Olayı fark eden komşuların hızlı tepkisi ve güvenlik ekiplerinin müdahalesi sonucunda saldırganlar kaçmayı başardı.

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada, "Son bilgilere göre, 3 silahlı saldırganın eve girdiği ve 50-52 yaşlarındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği tespit edildi. Saldırganlar cüzdan, saat ve mücevher çaldılar. 20 yaşında bir kişi olayla bağlantılı olarak tutuklandı. Diğer saldırganın kimliği tespit edildi ve üçüncü saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalar devam ediyor." denildi.

Biancardi ise olayın ardından Instagram'da "Maddi eşyalar kurtarıldı, asıl önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması" şeklinde bir açıklama yaptı.

Neymar da bir mesaj yayınlayarak, "Tanrı'ya şükür herkes iyi." ifadelerini kullandı.(haber global)

Editör: Haber Merkezi