Nilperi Şahinkaya'nın şikayeti üzerine Burak Deniz'e açılan dava, Adana'da görülecek. Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmanın tarihi 16 Nisan saat 14.00 olarak belirlendi.

Şahmaran dizisinin seti için Adana'da bulunan Burak Deniz, Altın Koza Ödülleri için o dönemde Adana'da bulunan ünlülerin katıldığı geceye katıldı. Burak Deniz'in, Nilperi Şahinkaya'nın masasına giderek, Şahinkaya'ya müdahale etmeye çalışan sevgilisine hakaret ederek olay çıkardığı iddia edildi.

Şahinkaya, defalarca masasına gelerek sorun yaşadığını söylediği Burak Deniz'i savcılığa şikayet etmişti. Adem 33. Geçtiğimiz Aralık ayında Asliye Ceza Mahkemesi, Burak Deniz'i saldırı, tehdit ve hakaret suçlamalarından beraat ettirmişti.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi İbrahim Tatlıses taburcu edildi

Gerekçeli kararda, olayda Burak Deniz'in kendisini dövdüğünü ve hakaret ettiğini iddia eden Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı'nın itiraz etmesi halinde mahkemede duruşma yapılacağı belirtildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Nilperi Şahinkaya'nın avukatı Nail Gönenli karara karşı çıktı ve duruşma, Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açıldı.

(karar)

Kaynak: karar