Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz Arasındaki Tartışma Alevleniyor

Türk Sineması'nın önde gelen yönetmenleri Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz arasındaki tartışma büyüyor. Demirkubuz, HaberTürk televizyonunda yaptığı açıklamalarda Nuri Bilge Ceylan'ı eleştirdi. Ceylan ise sert bir yanıt verdi.

Zeki Demirkubuz, HaberTürk televizyonunda Nuri Bilge Ceylan ile ilgili yaptığı açıklamada, "Adilik yapmasın" ifadelerini kullanarak Ceylan'ı eleştirdi. Ceylan ise sosyal medya üzerinden Demirkubuz'a yanıt verdi.

Nuri Bilge Ceylan, "Susacak, dişini sıkacak ve bir daha tek kelime etmeyecek. Ederse, YouTube kanalı açarım, her gün düzenli yayın yaparım" diyen Demirkubuz'a, "Kendine şimdiden bir YouTube kanalı açarsa iyi eder" sözleriyle yanıt verdi: "Ne söylerse söylesin cevap vermeyeyim diyordum, ama bu üslup karşısında ne yazık ki bu artık mümkün değil. Kendine şimdiden bir YouTube kanalı açarsa iyi eder. Yakında…"

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor

Kaynak: medyascope