Firari  Sezgin Baran Korkmaz: "2 Ay Sonra Türkiye'ye Döneceğim" Firari Sezgin Baran Korkmaz: "2 Ay Sonra Türkiye'ye Döneceğim"

Etiler semtindeki ünlü et restoranı Nusret, sabaha karşı yaşanan korkunç bir olayla sarsıldı. İddiaya göre, Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan restorana motosikletle gelen kasklı iki saldırgan, silahlı bir saldırı düzenledi. Restoranın içerisinde gece bekçisi olduğu sırada gerçekleşen bu saldırıda, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine yapılan incelemede, bölgede 11 adet boş kovan bulunduğu belirlendi. İş yerinde hasar meydana geldiği öğrenilirken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırganları tespit ederek yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu olayın ardından yapılan araştırmalarda, aynı restoranda daha önce 24 Aralık 2023 tarihinde valelerle motosikletli saldırganlar arasında çıkan bir çatışma ortaya çıktı. Olaya karışan şüphelilerin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi de gün ışığına çıktı.

Kaynak: karar