İşçi maaşlarında yapılan zammın ardından yapılan kutlamalar dikkat çekti. Alınan karar ile beraber en düşük maaş yüzde 170 oranında zamlanarak 23 bin 700 TL'ye yükseldi. Zam kararı sonrasında paylaşılan görüntüler ise yoğun ilgi görüyor.

O BÖLGEDE ZAM KUTLAMALARI BAŞLADI

2023 yılının ikinci yarısında yapılan ara zamlar ile çalışanlar bu zamdan epey memnun kalmamıştı. Sürekli olarak gündeme taşınan zam tartışması ile beraber o belediyeden açıklama geldi. İşçilerin maaşına yaptığı zam ile ülke gündemine ses getirdi. Maaşlara yapılan yüzde 170 zammın sonrasında, güncel işçi ücreti 23 bin 700 TL'ye yükseldi.

Simit fiyatlarında bakanlık onayı zorunlu hale geldi! Simit fiyatlarında bakanlık onayı zorunlu hale geldi!

Haberi alan işçiler ise davul ve zurna ile kutlamaya çıktı. Kutlamalara dair görüntüler sosyal medyada viral oldu. Adeta bayram havası vardı. Beklenen zammın gelmesiyle beraber işçiler rahat bir nefes alacak. Zam duyurusunu görenler ise keşke her belediye yapsa diyor.

BELEDİYE BAŞKANI ZAMMI DUYURDU

İşçi maaşlarına yapılan yüzde 170 oranındaki zam sonra güncel rakamlar 23 bin 700 TL olarak duyuruldu. Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Ören, güncel rakamları açıkladı.

En düşük maaş 23 bin 700 TL olurken, işçi maaşları tavan yaptı. İşçiler ile yapılan anlaşmanın sonrasında bölgede kutlamalar başladı. Zam sonrasında rahat bir nefes alan işçiler ise davul - zurna eşliğinde kutlamalar yapıyor. (karar)

Editör: Haber Merkezi