Gazetecilere Saldırı Tehditler Havada Uçuştu Gazetecilere Saldırı Tehditler Havada Uçuştu

Oda TV'nin haberine göre sosyal medya fenomeni Alper Rende geçtiğimiz günlerde Ermenistan'a gitti. Buradan Azerbaycan'ın yolunu tutan ünlü fenomen, yaşadığı bir olayı takipçileriyle paylaştı. Azerbaycan polisinin ünlü fenomen için rüşvet istediği anlar sosyal ağlarda infiale yol açtı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu duruma tepki göstererek, "Bir erkek kardeşine bunu yapabilir mi?" Yorumlarını yaptı.



AZERBAYCAN SEYAHATİNDE BEKLENMEYEN OLAY

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan'a giden sosyal medya fenomeni Alper Rende, orada geçirdiği günlerde yaşadığı ırkçılığı gün yüzüne çıkardı. Ermenistan ziyaretinin ardından Azerbaycan'a doğru yola çıkan ünlü fenomen, orada hiç beklemediği bir olayla karşılaştı.

Rende, Karabağ savaşının yaşandığı yerleri de gezerek bu anları takipçileriyle paylaştı. Turneye çıktığı günlerden birinde yaşadığı tatsız bir olay hem kendisini hem de görüntüleri gören takipçilerini çok üzdü.

Alper Rende otoparkta beklerken, bir trafik polisi yaklaştı ve trafiği rahatsız ettiğini iddia ederek ünlü fenomene ceza kesmek istedi. Ekip, trafiği durdurmak için nerede durduklarını açıklamaya çalışırken polisin kendilerinden rüşvet istediğini fark etti. O anlar kameralara yansıdıysa da görüntülerin sosyal ağlarda yayınlanması tepkilere yol açtı.

Editör: DS Haber