Dünyaca ünlü çellist Hauser Türkiye'ye geliyor Dünyaca ünlü çellist Hauser Türkiye'ye geliyor

Ocak ayında  sahiplerini bekleyen Altın Küre Ödülleri’ne iki yeni kategori de ekleme yapıldı. Yeni kategorilerde, sinema salonunda veya internet üzerinden dünyada izlenen gişe filmleri ve stand-up performansları ödüllendirilecek.

Variety’de yer alan bilgilere göre, yeni ödüllerden ‘Sinema ve Gişe Başarısı Altın Küre Ödülü’ için, senenin en fazla gişe yapan veya en fazla izlenen ama aynı zamanda yaratıcılık da sergileyen uzun metrajlı 8 film yarışacak.

Bu filmler aynı sürede, kriterleri karşıladıkları zaman, ‘En İyi Drama Sinema Filmi’ veya ‘En İyi Komedi Sinema Filmi’ gibi dallarda da yarışa katılabilecek.

İkinci yeni ödül ise, ‘TV En İyi Stand-Up Komedi Performansı Ödülü’ olacak. Bu kategoride geleneksel stand-up yapan komedyenlerin performanslarına göre ödüllendirilecek.

Kablolu kanallarda yayınlanan özel komedi programları da ödül için yarışmaya katılabilecek. Projeninm ayrıca bilinen bir dağıtımcısı distribütörü olması şartı aranacak, bireysel sosyal medya hesaplarından yayın yapanlar ödül için yarışamayacak.(karar)

Editör: Haber Merkezi