İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı

Oğuz Murat Acı'ya aracıyla vurup ölümüne sebep oldukan sonra  annesi Eylem Tok'un yurtdışına kaçırdığı Timu Cihantimur'la ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Bu olayı haber yapmak isteyen DHA muhabiri Rojda Altıntaş'ı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in şoförü arayarak " Cemal, Timur'un çocukluk arkadaşı, haber yapma" dedi. Ertesi gün de Revna Demirören Altıntaş'ı görüntülü aradı.

Sonrasında aracın içinde Demirörenlerin oğlu Emre Cemal Demirören'in de olduğu ortaya çıktı. Rojda Altıntaş, baskı gördüğü için haftalar sonra vicdanım rahatsız diyerek ses kayıtlarını yayımladı. 

Tüm bu olaylar kamuoyunda çok fazla tartışılırken muhabir Rojda Altıntaş X'ten açıklama yaptı. Roja Altıntaş'ın açıklaması şöyle: 

"Kamuoyunu yakınen ilgilendiren “Eylem Tok” olayıyla ilgili yeni bilgilere ulaşmam ve yayınlamam girişimleri kapsamında bağlı bulunduğum yayın kuruluşunun patronajı ve sair çevreler tarafından çeşitli baskılara maruz kaldım. Bu noktada aileme yönelik endişelerimden dolayı 8 hafta boyunca sustum. Görüntüleri ses kayıtları dün gece bizzat kendim paylaştım. Bu noktadan sonra işsiz kalmayı göze alarak vicdanen rahat olsam da geç kaldığım için özür dilerim. Genç bir kadın gazeteci olarak korkmadığımı ve gazetecilik faaliyetlerini alternatif yollarla muhakkak devam ettireceğimin altını çiziyorum. Konuyla ilgili tüm girişimlerin kim veya hangi çevrelerden gelirse gelsin Avukatım Mehmet Zengin tarafından kayıt altına alınarak hukuki takibi yapılacaktır."

Editör: Ds Haber