'Fazilet Hanım ve Kızları', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Azizler' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hülya Duyar, şu sıralar televizyon ekranlarında aşçı olarak yer alıyor . Yalı Çapkını dizisinde yalının aşçısını canlandırmakta ve Şefika karakterine hayat vermektedir.

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin üstlendiği ve NTV'de yayınlanan "Bambaşka Sohbetler" programına büyük oyuncu Hülya Duyar konuk oldu. Aynı zamanda yetenek avcısı ve oyuncu olan Hülya Duyar, Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfettiğini anlattı.

'TATAR RAMAZANINDA KONUK OYUNCU OLARAK GÖRÜLDÜ'

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Duyar, Hande Erçel'i ve oyunculuğunu nasıl keşfettiğini şu sözlerle anlattı:

"Kız kardeşim Meral (Meral OK) bana şunu söyledi: 'Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak.' Çünkü Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için… 

Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum; Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim.

Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu, ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı, 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim onu, hep de kontakta kaldık.''




'MERYEM UZERLİ'Yİ TÜRKİYE'YE GETİREN BENİM'

Hülya Duyar, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Hürrem Sultan" karakteriyle anılan Meryem Uzerli'yi ilk keşfettiği anı şu sözlerle anlattı:



"Meryem Almanya'da konser veriyordu, Meryem'i 17 yaşımdan beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için çok güzel bir tesadüf oldu. Meryem Uzerli'yi Türkiye'ye getiren bendim.”

Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu

Kaynak: karar