Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkın yanı sıra Burak Deniz ile başrölünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisiyle sürekli gündeme gelen Hande Erçel, rol arkadaşıyla birlikte Cannes'da düzenlenen Mipcom fuarına katıldı.

Oyunculuk performansıyla ilgilis sürekli eleştir alan ve gündemden düşmeyen Erçel, "Kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" diyerek cevap verdi. Yapılan eleştirenlerle ilgili konuşan Hande Erçel, "Bunu karakterim vesilesiyle cevaplamak istiyorum. Leyla, hatta izlediğimiz bir sürü kadın karakter kendi dünyalarında var olabilmek için çok savaş veriyorlar. Ben de maalesef ki kendi ülkemde oyunculuk sektöründe var olabilmek için savaş veriyorum. Bunlar gerçek hayatımızda da var, izlediğimizde ne kadar iyi diyebiliyoruz ama hayattan örnek gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, aksine eleştiriyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi.

Aşk hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, önceki aylarda Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sonrasında gündemde 'evlilik' iddiaları dolaşmaya başlamıştı. Konuya son noktayı koyarak açıklamada bulundu. Hande Erçel'in 1.5 milyondan çok beğeni alan paylaşımında, ufak bir detay hayranlarının gözünden kaçmamıştı. Oyuncunun cebinde yüzük olduğu iddia edilmişti.

Bu fotoğraf karesi, bir süredir aşk yaşadığı "Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı ve 'evet' cevabını verdiği" şeklinde düşünülmüştü. Katıldıkları lansmanda basın mensuplarının gündemden düşmeyen 'yüzük' iddiasını sorması üzerine Hande Erçel net bir yanıt geldi.

Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi

Erçel, "Rujum vardı cebimde. O başka bir şekilde algılanmış. Öyle bir şey yok" diyerek iddiaları yalanlamış oldu. (posta)

Editör: Haber Merkezi