Bahçeli ile seçim sonuçlarını samimiyetle değerlendiren Özel, bundan sonraki sürece dair yapıcı bir değerlendirme yaptıklarını ifade etti. Görüşmede Türkiye'nin dış politikasını, Filistin konusunu ve CHP'nin ana muhalefet partisi olduğunu vurguladı.

Ayrıca, emeklilerin ve asgari ücretlilerin yaşadığı geçim sıkıntısını ve asgari ücrete temmuzda zam yapılmasının önemini de Bahçeli ile paylaştı.

Özel'in ayrıca astsubayların yaşadığı sorunlar ve CHP'nin Meclis'e vereceği tekliflerle ilgili de Bahçeli ile konuştuğu belirtildi.

Ziyaretin ardından her iki lider de açıklama yapmadı. Ancak görüşme sırasında karşılıklı hediyeler verildi. Özel'in Bahçeli'ye oltu taşlı bir tesbih ve iki kutu mesir macunu verdiği öğrenilirken, Bahçeli'nin de Özel'e üç hilal işlemeli özel bir tabak hediye ettiği belirtildi.

Özel'den Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Ataması: Anayasa İhlalinin Sembol İsmi Özel'den Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Ataması: Anayasa İhlalinin Sembol İsmi

Görüşme, 45 dakika sürdü ve hiçbir parti kurmayı katılmadı. Bahçeli, Özel'i ilk olarak içeriye davet etti ve içeriye girerken iki lider arasında nezaketle bir diyalog yaşandı.

Kaynak: Cumhuriyet