CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Özgür Özel, Antalya Gazipaşa'da yaptığı konuşmada birçok önemli konuya değindi.

Özel, "Meral Hanım'la Ankara’da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk" ifadesiyle emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Ayrıca, daha önce yaptığı "Baba evine dönün" çağrısını yineleyerek CHP'nin herkese kapılarının açık olduğunu vurguladı ve parti tapusunun kimseye ait olmadığını belirtti.

Konuşmasında Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünü de anan Özel, bu zaferin önemine vurgu yaptı ve Gazipaşa'nın önemini vurgulayarak "Eğer 18 Mart'ta buradaysanız gideceğiniz yer adını Atatürk'ten alan Gazipaşa’dan başka bir yer olamaz" dedi.

İYİ Parti kongrenin yapılacağı salona seyirci almayacak İYİ Parti kongrenin yapılacağı salona seyirci almayacak

Özel ayrıca, Antalya'nın ekonomik durumuna da değinerek, kentteki vergi tahsilatının yeterli düzeyde olmadığını ve Antalya'nın haklarının iktidar tarafından yeterince verilmediğini belirtti.

Emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da temas eden Özel, emekli maaşlarının enflasyonun altında kaldığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Son olarak, Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti ile CHP arasında siyasi ittifak kuramamış olmalarına rağmen emekli kesimi konusunda bir ittifak oluşturduklarını belirterek, emekli kesimin sorunlarına dikkat çekti.

Kaynak: Gazete Duvar