CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Milletvekili Orhan Sümer'in oğlu Baran Sümer ile Buse Akpınar'ın nikahına katılarak şahitlik yaptı.

Nikah Töreni Detayları

Adana'da bir otelde düzenlenen nikah töreninde, nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Törene, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer nikah şahidi olarak katıldı.

Özgür Özel, çifti tebrik ederek, "Biz burada kız tarafı ya da erkek tarafı olarak tercihte bulunmak yerine hangi aileden olduğumuzu açıklayalım. Biz Türkiye'nin en büyük, birbirini en çok seven, birbirine en çok güvenen, en güçlü ailesi CHP ailesi olarak buradayız. Ben hem iki aileye hem çifte birlikte uzun ömürler diliyorum," dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu da çiftle ilgili tavsiyelerde bulunarak mutluluklar diledi. Konuşmaların ardından, Özel aile cüzdanını Buse Akpınar'a takdim etti.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Nikah töreninde sıcak ve samimi anlar yaşanırken, katılımcılar yeni çifte mutluluk dileklerinde bulundu.

Kaynak: Gazete Duvar