CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Porsuk Spor Salonu’nda düzenlenen Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve hayata geçirdiği projeler ile ilgili bir video gösterildi.

chp-aday-tanitim-toplantisi-eskisehir.jpg

Toplantıda konuşma yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 25 yıllık görevine veda etti. Büyükerşen'in veda konuşmasında, "Allah kısmet ederse, büyük bir onur ve gururla, yaptığım Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı, 31 Mart 2024 Pazar günü bırakıyorum.

yilmaz-buyukersen-4.jpg

Bazılarınızın bu durumdan derin bir hüzün duyduğunu biliyorum. Hayatta her şeyin bir sonu vardır. Hiçbir şey sonsuza dek devam etmez, edemez. Bir makamı, bir görevi bırakırken önemli olan; içinizin, vicdanınızın rahat olması; gözünüzün arkada kalmamasıdır. Hele bu doğup büyüdüğünüz, bütün hayallerinizi, idealinizi ve yaşamınızı çok sevdiğiniz halkınızla birlikte geçirdiğiniz Eskişehir olursa…" şeklinde ifadeler kullandı.

yilmaz-buyukersen-ve-ozgur-ozel-2.jpg

Özgür Özel ile Erdoğan Bir Araya Geldi: Görüşme AKP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile Erdoğan Bir Araya Geldi: Görüşme AKP Genel Merkezi'nde

Büyükerşen'in konuşmasının ardından CHP lideri Özgür Özel, kürsüden inen Büyükerşen’in elini öperek teşekkür etti. Büyükerşen'in görevi devredeceği Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ayşe Ünlüce'ye ve diğer belediye başkanlarına güvendiğini belirttiği konuşmasıyla toplantı sona erdi.

yilmaz-buyukersen.jpg

Kaynak: karar