Beylikdüzü'nde Hastane Odasında Hemşire Ölü Bulundu Beylikdüzü'nde Hastane Odasında Hemşire Ölü Bulundu

Geçtiğimiz yılın kasım ayında gündeme gelen ve kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi ciddi suçlamalarla tutuklanan eşler Dilan ve Engin Polat'ın davası ise gündemdeki yerini koruyor. Lüks ve gösterişli hayatlarıyla tanınan çiftin tutuklanmasıyla başlayan soruşturma süreci dikkat çekici ayrıntılarla dolu.

GÖZLER SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE ÇEVRİLDİ

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında 5 ayrı suçtan soruşturma sürüyor. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi ciddi suçlamalarla suçlanan çiftin tutuklanması, sosyal medya fenomenlerinin yaşam tarzları hakkında kamuoyunda birçok tartışmaya yol açtı.

MASAK İNCELEMEYE ALDI

Çiftin tutuklanmasının ardından dikkatler sosyal medyayla ilgili diğer fenomenlere odaklandı. Bu fenomenlerden biri de Dilan Polat'ı taklit ederek takipçi sayısını artırdığı iddia edilen Özlem Öz'dü. MASAK, özellikle gençler arasında popüler olan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ü de inceledi.

550 BİN TL'LİK PARA CEZASI

Özlem Öz'ün yürüttüğü tanıtım çalışmaları MASAK'ın dikkatini çekti. Özlem Öz'ün güzellik salonlarında bir doktorun yapması gereken iş ve işlemleri yaptıklarını iddia ederek yalan reklam yaptığı belirlendi. Bu durum Öz çiftine 550 bin TL para cezasıyla sonuçlandı.

Show TV'nin özel haberine göre Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine, asılsız reklam suçundan 550 bin TL para cezası verildi.

Kaynak: karar