İstanbul'da dün gece Talimhane Kocatepe Mahallesi Aydede Caddesi'nde yaşanan olayda, Sabri Çelebi'nin sahibi olduğu kafeden çıktıktan sonra evine gitmek için korumalarıyla birlikte cipe bindiği belirtiliyor.

Çelebi'nin aracı yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra bir kişinin seslenmesi üzerine durduğu ve bu kişinin henüz kimliği belirlenemeyen biriyle bir süre konuştuğu ifade ediliyor. Konuşmanın ardından araçtan uzaklaşan kişilerle birlikte aracın yanına gelen bir başka kişiyle korumalar arasında tartışma yaşandığı aktarılıyor.

Tartışma esnasında, aracın yanına gelen kişilerden birinin Sabri Çelebi'ye fiziksel saldırıda bulunduğu ve diğer kişinin de tabancayla ateş ettiği belirtiliyor.

Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi

Saldırganların kaçmasının ardından, Çelebi'nin sahibi olduğu kafe çalışanlarının olay yerine gelerek Çelebi'yi araçtan çıkardığı ve yakınlardaki bir hastaneye götürdüğü ifade ediliyor. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Çelebi'nin hayatını kaybettiği bildiriliyor.

Olayın güvenlik kamerasına yansıdığı ve polisin olay yerinde inceleme yaptığı belirtilirken, polis ekiplerinin çalışması sonucunda silahla ateş eden Çetin G. dahil olmak üzere 8 şüphelinin gözaltına alındığı kaydediliyor. (Haber Global)

Editör: DS Haber