Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim, sürpriz bir kararla Yunanistan'a geçmiş ve Panathinaikos'un başına geçmişti. Tecrübeli teknik adamın yönetiminde, takım Yunanistan Kupası'nda finale yükselirken, ligde de uzun süre şampiyonluk yarışında iddialı bir performans sergilemişti. Ancak Panathinaikos'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar, takımın şampiyonluk umutlarını zora soktu.

Anadolu Efes Türk Telekom'u 99-79 Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti Anadolu Efes Türk Telekom'u 99-79 Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig play-off turunda şampiyonluk umutları olmayan Aris'e evinde 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı. Bu sonuçların ardından AEK, bitime iki hafta kala 75 puanla liderliğini korudu. AEK'in hemen ardından Panathinaikos 71 puanla ikinci sırada yer alırken, birer maçı eksik olan PAOK ve Olympiakos ise sırasıyla 71 ve 70 puana sahipti. Aris ise 52 puanla 5. sıraya yerleşti.

Sport24'ün haberine göre, sezon sonunda Panathinaikos'un büyük ihtimalle Fatih Terim'le yollarını ayıracağı belirtiliyor. Tecrübeli teknik direktörün Panathinaikos ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, sezon sonunda Yunan kulübünden ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: karar