Ünlü oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, ev sahibi Öztürk ailesi ile yaşadıkları kira anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik oldular. Öztürk ailesinin mahkemeye sunduğu beyanlara göre, Karahan ve Güntay çifti, 18 Eylül 2020 tarihinde imzaladıkları kira sözleşmesi ile villalarını kiraladılar. Yaklaşık iki ay sonra yapılan görüşmeler sonucunda, villanın 18 Eylül 2023 tarihinde tahliye edilmesi kararlaştırıldı ve çift tahliye taahhütnamesini imzalayarak Öztürk ailesine teslim etti. Ancak Öztürk ailesi, belirlenen tarihte çiftin evi tahliye etmediğini belirtti ve icra takibi başlattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Güntay çifti imzaların kendilerine ait olmadığını belirterek ödeme emrine itiraz etti. Bunun üzerine Öztürk ailesi, itirazın iptali ve tahliye davası açtı. Davalar Sulh Hukuk Mahkemesi'nde devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu'na Vergi Dairesi'nden 'teşekkür' belgesi Uraz Kaygılaroğlu'na Vergi Dairesi'nden 'teşekkür' belgesi

Öztürk ailesi ayrıca, Karahan ve Güntay'ın kira bedeli konusunda kendilerini mağdur ettiklerini ve bu nedenle üç icra takibi ve iki dava daha açtıklarını belirtti. Öztürk ailesi, satışa koydukları evlerini Karahan ve Güntay'ın muhtemel müşterilere göstermediklerini ve "satılıktır" tabelası asılmasına izin vermediklerini de ifade etti.

Kaynak: KARAR