31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken, İstanbul Pendik'te yaşanan bir olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Velibaba Mahallesi mevcut muhtarı ve pazar günü yapılacak seçimlerde yeniden aday olan Şükrü Aydemir'in onlarca araçlık konvoyu, sosyal medyada viral oldu.

Muhtar adayından gövde gösterisi! Mahalleyi dev konvoyla gezdiği görüntü tartışma yarattı

Mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, Aydemir'in lüks otomobili ve kendisini takip eden çok sayıda çakarlı araçla mahalleyi dolaştığı görülüyor. Bu gövde gösterisi niteliğindeki konvoyun internete düşen videosunu paylaşan çok sayıda kullanıcı, sosyal medyada yoğun bir şekilde yorum yaptı.

Antalya'da yolcu uçağının inişte ön tekeri patladı! Yolcular tahliye edildi Antalya'da yolcu uçağının inişte ön tekeri patladı! Yolcular tahliye edildi

Konvoyun görüntüsü, muhtar adayının seçim çalışmalarında gösterişe önem verdiği şeklinde yorumlanırken, bazı kullanıcılar bu tür etkinliklerin demokratik süreçlere zarar verebileceğini belirtti. Kimi kullanıcılar ise Aydemir'in seçim stratejisinin etkili olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Kaynak: Son Dakika