Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü haber: Taburcu edilmesine rağmen...

Geçen hafta fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda entübe edilen popun yıldızı Madonna dün taburcu edildi. Ancak ABD medyası, Madonna'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

Popun Kraliçesi unvanlı Madonna'nın nın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 

New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna’nın perşembe günü taburcu edildiği açıklandı. 

TMZ’ye konuşan kaynaklar, Madonna'nın taburcu edilmesine rağmen yataktan kalkamayacak kadar hasta olduğunu ve kontrolsüz bir şekilde kustuğunu söyledi. 

Demet Evgar ile  'Afife'ye üç sürpriz oyuncu geliyor! Demet Evgar ile 'Afife'ye üç sürpriz oyuncu geliyor!

Bu yıl dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Madonna’nın geçen hafta fenalaşmıştı. New York Post’a konuşan yakınları, “Cumartesi günü belirtileri göstermeye başlayınca ilk kez o zaman kusmuştu. Daha sonra bayıldı. Bir noktada bilinci gitti ve en az bir gece hastanede entübe edildi” ifadesini kullandı.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA

Ölümden dönen ünlü şarkıcının ailesi, cumartesi gününden beri saklı tutulan durumla ilgili  açıklama yaptı.

Madonna’nın aile üyeleri durumun çok ciddi olduğunu, günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını ve kendilerini en kötü habere hazırladıklarını söyledi.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil. Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi