Rapçi Eypio, Acil Ameliyatla Hastaneye Kaldırıldı: Sevenleri Endişeli

Ünlü rap sanatçısı Abdürrahim Akça, konser öncesi beklenmedik bir sağlık sorunu yaşayarak acil ameliyata alındı. Eypio mahlasıyla tanınan sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile hayranlarını endişelendirdi.

Eypio'nun paylaşımında, ani olarak başlayan şiddetli ağrılar sonucunda apandisitinin patladığını ve acil bir ameliyata alındığını belirtti. Hayranlarına teşekkür ederek, "Apandisit patladı. Ameliyattan sonra görüşürüz. Arayan, ziyaret eden herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu

Operasyonun ardından sağlık durumu hakkında bilgi veren Eypio, durumunun iyi olduğunu ve kısa bir dinlenme sonrasında konserlere devam edeceğini açıkladı. Sanatçı, "Arayan, ziyarete gelen herkese teşekkürler. Doktoruma ve sağlık ekibine de teşekkür ediyorum. Ameliyatım iyi geçti ve bugün hastaneden çıktım. Kısa bir dinlenme sonrası konserlere devam" dedi.

Eypio, 1980'de Afganistan'dan göç eden bir ailenin çocuğu olarak 2 Şubat 1983'te Konya'da doğdu. Rap müzik kariyerine Hollanda'da başlayan sanatçı, Türkiye'ye döndükten sonra birçok başarılı projeye imza attı. 2013 yılında mahlasını Eypio olarak değiştiren sanatçı, "Günah Benim", "Ay Kızım" ve "Naim" gibi hit şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Sanatçının acil ameliyat geçirmesi, sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Eypio'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sağlığına kavuşmasını diliyoruz.(Karar)

Editör: Haber Merkezi