Ricardo Quaresma, eski takımı Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve teknik direktörlük kariyerine adım atacağını duyurdu. İşte Quaresma'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

  • Quaresma, Türkiye'nin kendisi için önemini vurgulayarak İstanbul'un hayatının bir parçası olduğunu belirtti. Türk taraftarların kendisine karşı çok iyi davrandığını ve Beşiktaş'ta büyük bir geçmişi olduğunu dile getirdi.

  • Teknik direktörlük kursu almaya hazırlandığını ifade eden Portekizli yıldız, her gün idman yaptığını ve aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağını söyledi.

  • Quaresma, futbol oynamaya devam edip etmeyeceğine dair bir endişesi olmadığını ve fırsat olursa Beşiktaş veya Porto gibi eski kulüplerinde tekrar oynamak istediğini belirtti.

    Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Muhtemel 11'leri Belli Oldu Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Muhtemel 11'leri Belli Oldu
  • Beşiktaş ve Porto'da geçirdiği günlerin hayatının en güzel günleri olduğunu ifade eden Quaresma, hangi pozisyonda olursa olsun en iyisini yapmak istediğini ve bu yüzden teknik direktörlük kursları almaya karar verdiğini dile getirdi.

Kaynak: milliyet