Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Ormancık köyünde meydana gelen acı bir kaza, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Saat 15.30 sıralarında gerçekleşen kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Emine Güven'in kullandığı 53 ACL 845 plakalı otomobil, toprak yoldan ilçe merkezine doğru seyir halindeyken kontrolünü kaybederek yol kenarındaki 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü Emine Güven ile araçta bulunan Havva Erdem (70), Dursun Erdem (72), Gülsüm Çiftçi (64) ve Safiye Ergin (70) yaralandı. Olay yerine çok sayıda AFAD, sağlık ve jandarma ekibi sevk edilerek kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ancak yapılan ilk incelemeler sonucunda maalesef Safiye Ergin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ekipler, halatlar yardımıyla kurtarılan yaralıları yaklaşık 150 metrelik mesafeyi aşarak ambulansa ulaştırdılar.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza sonucu yaşamını yitiren Safiye Ergin'in cenazesi savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA