Onur Seyit Yaran, ablasının taciz iddialarına yanıt verdi! Onur Seyit Yaran, ablasının taciz iddialarına yanıt verdi!

"Senden Çok Var" ve "Beyaz ve Sen" şarkılarıyla anılan şarkıcı Rober Hatemo, Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Sahne önünde basının sorularını yanıtlayan şarkıcı, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

'Babamı kaybettikten sonra tuhaf şeyler olmaya başladı'

HaberTürk Haber'in haberine göre, 2022 yılında babası Şahin Hatemo'yu kaybeden Rober Hatemo, babasının vefatının ardından duyduğu üzüntüyle sağlık sorunlarının arttığını söyledi.

Hatemo, şunları söyledi: "Babamı kaybettikten sonra tuhaf şeyler olmaya başladı. Midem ağrımaya başladı, sahnede şarkı söyleyemiyordum, bağırsak sorunlarım vardı. İki ya da üç öğretmenle tanıştım. Herkes bunun kaygı olduğunu söyledi. Az dozda antidepresan alıyorum. Yaklaşık iki hafta oldu, sanırım kendimi iyi hissettim. Hiçbir sorunum yok. İlk başta çok zorlandım, görüşüm bulanıktı ve terliyordum. Biraz dişlerimi gıcırdattım ama alıştım. Türkiye'nin yüzde 80'inin bu ilaçları kullanmasına çok şaşırdım" dedi.

'KİMSE BENİ ARAMADI'

Hastalığı sırasında kendini evine kilitlediğini ve kimsenin kendisini aramamasından şikayetçi olduğunu söyleyen Rober Hatemo, şunları söyledi: "İki yıl boyunca battaniyenin altında uyudum; kimse beni arayıp 'Ne yapıyorsun?' diye sormadı. Bağışıklığım o zamanlar çok düştü. Bunu aşmak için uzun süre bekledim. Bu herkesin başına gelebilir. Kimseye kırgınlık ya da kırgınlık hissetmedim. Orada benden başka kimse yoktu. Daha sonra sorunu çözdüklerinde geri döndüler. "Elbette arkadaşlarım var ama sayıları çok az" dedi.

Kaynak: karar