Ronaldo'nun itirafı: Benden daha iyi bir oyuncu...

Cristiano Ronaldo kendisinden daha iyi olan tek oyuncuyu açıkladı.


Profesyonel futbol kariyerine Sporting Lizbon'da başlayan ve ardından Manchester United, Real Madrid ve Juventus'ta forma giydikten sonra MANU'ya dönen Ronaldo, Erik Ten Hag ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Suudi kulübü Al Nassr'a transfer oldu. Bir röportajda Portekizli ondan daha iyi olan tek oyuncuydu. Yetiştirdiği yıldız Ronaldo'ydu ve başarısızlıkla sonuçlanan kariyeri hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan gol rekorunu kıran Cristiano Ronaldo, Suudi Ligi'nde çıktığı 14 maçta 15 gol ve 7 asist kaydetti. Asya Şampiyonlar Ligi'nde Al Nassr - Persepolis maçının hakemi Ma Ning, maçın ikinci dakikasında Ronaldo'nun ceza sahasına düşmesinin ardından penaltı noktasını gösterdi.

Hakemin penaltısının ardından 38 yaşındaki Portekizli yıldız, pozisyonun penaltı olmadığını açıklayarak VAR'ı çağırdı ve karar değiştirildi. Ronaldo'nun hamlesi sosyal ağlarda büyük beğeni topladı.

Ronaldo, verdiği röportajda spor altyapısında birlikte vakit geçirdiği futbolcuyu ortaya çıkardı ve kendisinden daha iyi olduğunu itiraf etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktörünü açıkladı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktörünü açıkladı!



Cristiano Ronaldo, Fabio Paim'in genç takımdayken kendisinden daha iyi olduğunu söyledi. Ancak Ronaldo tüm zamanların en iyi oyuncularından biri haline gelirken, Paim futbol dünyasından adeta yok oldu.(Duvar)

Editör: Haber Merkezi