İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 15.103 çocuk öldü İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 15.103 çocuk öldü

Moskova Savunma Bakanlığı bugün, Rus hava savunma sistemlerinin Ukrayna'dan Kırım yarımadası ve Rusya'nın çeşitli bölgelerine fırlatılan 21 insansız hava aracını imha ettiğini bildirdi.

Devlet haber ajansı RIA'nın haberine göre, Rus savunma sistemleri Kırım üzerinde 11 insansız hava aracını düşürdü. Rusya, 2014 yılında Kırım'ı Ukrayna'dan ilhak etti.

Reuters'in haberine göre, Moskova'nın Kırım'daki Sevastopol Valisi Mikhail Razvozhayev, Telegram mesajlaşma uygulamasında Kırım'ın en büyük şehri ve Karadeniz'in önemli bir limanı olan Sevastopol'a yönelik saldırıda herhangi bir tehdit bulunmadığını, herhangi bir hasar olmadığını söyledi.

Ukrayna'dan fırlatılan insansız hava araçları da Belgorod üzerinde düşürüldü. Bölge valisi Vladislav Shapsha, Telegram'da yaptığı açıklamada, Kaluga bölgesinin idari merkezi Kaluga şehrinin eteklerinde konut dışı bir binanın çatısına drone enkazının düştüğünü, ancak ciddi bir hasar veya hasar oluşmadığını söyledi. kaza.

Kiev son aylarda hava saldırılarını artırdı; Saldırıların, Moskova'nın savaş çabalarını baltalamak amacıyla Rus askeri altyapısını hedef aldığı iddia ediliyor.

Kaynak: karar