Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletmecisi olan Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), yarın saat 13.00'a kadar olan uçuşların yüzde 10'unun olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildiğini duyurdu.

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından yapılan açıklamada, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı genelinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle belirtilen tarih ve saat aralığında uçuşların yüzde 10'unun iptal edileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, tüm yolcuların uçuş durumuyla ilgili güncel bilgileri alabilmeleri için ilgili havayolu şirketlerinin internet siteleri ve çağrı merkezlerini takip etmeleri önerildi.

Olumsuz hava koşullarının yolculuk planları üzerinde etkili olabileceği ve bu nedenle yolcuların gerekli tedbirleri alması gerektiği vurgulandı.

Editör: DS Haber