Safranbolu ilçesinde bir halk otobüsünde yaşanan olay, araç içi güvenlik kamerasına yansıdı. Otobüse binen Ayşegül isimli genç kız, aniden şeker komasına girdi. Durumu fark eden şoför, aracını yolun kenarına çekerek ilk yardım müdahalesi için zaman kaybetmeden harekete geçti. Genç kıza ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Otobüs şoförü ise yolcuları indirip, güzergah dışına çıkarak genç kızı hastaneye götürdü. Sağlık görevlilerine teslim edilen yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen açıklaması: İbret verici Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fethullah Gülen açıklaması: İbret verici

Olayla ilgili konuşan otobüs şoförü Selim Şirin, genç kızın rahatsızlandığını fark edince güvenli bir şekilde aracını yolun kenarına park ettiğini ifade etti. Şirin, "Hastayı en yakın Safranbolu Devlet Hastanesine ulaştırmaya çalıştık ve ulaştırdık. Yanındaki arkadaşları şeker komasına girdiğini söyledi. Daha önce de olmuş. Zaten hastanenin önüne geldiğimizde bilinci yerine gelmişti. Teşekkür ederek araçtan indiler." şeklinde konuştu.

Şirin, yaptığının insanlık görevi olduğunu belirterek, olayın ardından normal güzergahına devam ettiğini dile getirdi.

Kaynak: HABERLER.COM