Ünlü sunucu Ece Erken, daha önce kendisini tehdit ettiği için akıl hastanesine yatırılan Erdal Çınar'ın bir kez daha ortaya çıktığını açıkladı. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Erdal Çınar beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor." dedi.

İki yıl önceki silahlı saldırıda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken'in başı, takıntılı hayranıyla bir kez daha derde girdi.

Daha önce de Ece Erken ve merhum eşi Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiği iddia edilen Erdal Çınar, mahkeme kararıyla akıl hastanesine yatırılmıştı. Ancak Çınar'ın serbest bırakılmasının ardından tekrar Ece Erken'in kapısına dayandığı ortaya çıktı.

Ece Erken, sosyal medya hesabından Çınar'ın resimlerini paylaşarak, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor?" ifadeleriyle isyan etti.

Ardından Çınar'ın annesine gönderdiği notları da paylaşan Erken, "Erdal Çınar beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor. Suç duyurusunda bulunduk. Akıl hastanesinden çıkmış ne yapmasını bekliyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Erken, "Erdal Çınar isimli bu varlığı görenler lütfen emniyete bildirsin" çağrısında bulunarak yaşadığı endişeyi paylaştı.

Daha önce de cep telefonundan mesaj atarak kendisini ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiği iddia edilen Erdal Çınar hakkında suç duyurusunda bulunan Ece Erken, duruşmaya katılarak şikayetçi olmuştu.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi İbrahim Tatlıses taburcu edildi

Çınar hakkında iddianame düzenlenmiş ve mahkeme süreci başlatılmıştı. Geçen yıl mahkemenin verdiği kararla Çınar'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar verilmişti. (Haberler.com)

Editör: DS Haber