Adana Feke'de orman yangını! Adana Feke'de orman yangını!


Sarallar davasında flaş gelişme: Kaçak örgütün elebaşı yakalandı

İstanbul'daki Sarallar suç örgütüyle ilgili davada gelişme yaşandı. 169 şüphelinin yargılandığı davada geçici kararını açıklayan mahkeme, firari sanıklardan olduğu iddia edilen örgüt lideri Cem Esmer'in yakalandığını duyurdu.


İstanbul'daki suç örgütü Sarallar'a açılan davada geçici karar açıklandı. Mahkeme, suç örgütünün liderlerinden Cem Esmer'in yakalandığını duyurdu.


İstanbul'daki Sarallar suç örgütüne karşı 169 sanığın yargılandığı davada geçici kararını açıklayan mahkeme, firari sanıklardan ve örgüt yöneticilerinden Cem Esmer'in yakalandığını açıkladı.


Mahkeme heyeti, eksikliklerin tamamlanmasının ardından dosyanın görüş alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.


Sarallar grubuna mensup 14 şüpheli tutuklandı, 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sarallar grubuna mensup 14 şüpheli tutuklandı, 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da Alaattin Saral olarak bilinen İlyas Saral'ın liderliğini yaptığı "Sarallar" adlı kamuya açık suç örgütü hakkında 169 sanığın yargılanmasına İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 5 gün devam edildi. Duruşmada tutuklu olmayan 5 sanık ve sanık avukatları hazır bulundu.


Sarallar suç örgütünün elebaşı Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Sarallar suç örgütünün elebaşı Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

İLYAS SARAL HAKKINDA BİR SONRAKİ DURUŞMADA HAZIR OLMASA DA TUTUKLAMA KARARI ÇIKABİLİR

Duruşmada geçici kararını açıklayan mahkeme, sanık İlyas Saral'ın avukatlarına bir sonraki duruşmaya hazırlanmaları için süre verilmesine, hazır olmaması halinde ise tutuklama kararı çıkarılmasına karar verdi.


CEM ESMER KAPANA ÇIKTI

Komisyon, soruşturma kapsamında sanık Cem Esmer'in Almanya'da olduğu ve yakalandığının bildirilmesinden yola çıkarak sanık için kırmızı bülten çıkarılmasına, sanık Ozan için de kırmızı bülten çıkarılmasına karar verdi. Murat Yılmaz.


Sarallar suç örgütünün elebaşı Zafer Saral, Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye teslim edildi. Sarallar suç örgütünün elebaşı Zafer Saral, Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye teslim edildi




EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ DURUMUNDA GÖRÜŞÜN DUYURULACAĞINI LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ.

Komisyon, haklarında adli kontrol tedbiri devam eden sanıklar hakkında aklayıcı beyanlarda bulunulduğunu dikkate alarak, bu tedbirlerin ayrıca kaldırılmasına ve bunlar tespit edildikten sonra dosyanın görüş alınmak üzere Cumhuriyet Savcısına gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi

Editör: Haber Merkezi