Sahnelerden Uzak Dört Yıl

Şebnem Ferah, dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak son dört yıldır konser vermeyen Ferah, uzun bir süredir magazin gündeminden ve sahnelerden uzak kalmıştı. Bu süre zarfında hayranları, "ses ver" kampanyası başlatarak Ferah'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapmasını ve sahnelere dönmesini beklediklerini belirtmişti.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi İbrahim Tatlıses taburcu edildi

Sağlık Durumu Gayet İyi

Uzun zamandır gözlerden uzak olan ünlü şarkıcı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsüyle hayranlarını heyecanlandırdı. Sağlık durumu hakkında sorulan sorulara, "Her şey gayet yolunda" diyerek yanıt veren Ferah, sahnelere dönüş müjdesini de verdi. "Biraz araya ihtiyacım oldu. Konserlerim olacak" diyen Ferah, hayranlarını sevindirdi.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Şebnem Ferah’ın uzun bir aradan sonra görülen son hali, sosyal medyada büyük ilgi topladı. 2. Sayfa tarafından görüntülenen ünlü şarkıcıya sosyal medyada, "Bir gram makyaj yok, gerçek güzellik", "Çok özledik", "Heyecanla bekliyoruz", "Nasıl hoş, nasıl naif", "Çok iyi görünüyor" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Cumhuriyet