MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Seçil Erzan Olayında Yeni Gelişme: Semih Kaya'ya Verilen Çantadaki GPS Cihazı Savcılıkta

Banka Müdürü Seçil Erzan'ın Tutuklanmasına İlişkin Detaylar Ortaya Çıkıyor

Banka müdürü Seçil Erzan'ın milyonlarca dolar dolandırılması olayıyla ilgili yaşanan gelişmeler devam ediyor. Erzan'ın iş adamı Atilla Baltaş'tan aldığı para dolu çantada bulunan GPS cihazı, Baltaş'ın avukatı tarafından savcılığa teslim edildi.

Olayla ilgili detaylar şu şekilde ortaya çıktı: Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 18 kişinin dolandırılması nedeniyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan, iş adamı Atilla Baltaş'tan aldığı parayı içeren çantada bulunan GPS cihazıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Baltaş'ın avukatı Ümit Karadağ, savcılığa başvurarak Semih Kaya'ya verilen çantadaki GPS cihazını teslim etti.

GPS cihazının bulunmasının ardında yatan neden, Baltaş'ın çantasının daha önce çalınmış olması ve bu durumun bir güvenlik önlemi olarak değerlendirilmesi olarak açıklandı. Baltaş'ın avukatı Karadağ, savcılığa sunduğu dilekçede, çantasından çalınan paraların ardından tedbir amaçlı olarak GPS cihazlarını çantalara yerleştirdiklerini belirtti.

Seçil Erzan'ın Semih Kaya'ya verdiği çantadan çıkan GPS cihazının, yaşanan hırsızlık olayı nedeniyle konulduğu ve genel bir güvenlik tedbiri olduğu vurgulandı. Konuyla ilgili olarak yapılan savcılık incelemesi devam ederken, Seçil Erzan'ın tutuklanması ve olayın detayları kamuoyunda geniş bir ilgiyle takip ediliyor.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi