Seçil Erzan ve Ayhan Akman Arasında Patlayan Skandal: İkisi de Beni Dolandırdım Diyor!

Son günlerde gündemi sarsan "Fatih Terim Fonu" vurgunuyla ilgili skandal gelişmeler yaşanıyor. Bankacı Seçil Erzan'ın adının karıştığı bu olayda, Galatasaraylı eski futbolcu Ayhan Akman'ın da dolandırıldığını iddia etmesi dikkat çekiyor. İkilinin birbirine karşı yaptığı suçlamalar ortamı daha da geriyor.

Seçil Erzan'ın iddialarına göre, Ayhan Akman kendisine faizle para verdiğini, ancak daha sonra bu parayı geri aldığını ve hala büyük bir borcu olduğunu belirtti. Erzan, Akman'ın kendisine verdiğinden daha fazlasını aldığını öne sürerken, Akman ise bu iddiaları reddedip Erzan'ı dolandırmakla suçluyor.

Ayhan Akman, ifadesinde, "Erzan zaten kendisine verdiğim parayı bana geri vermişti. Daha doğrusu kendisinden ana parama yakın bir parayı geri aldım. Bana gene 10-20 bin dolar borcu bulunmaktadır. Erzan, hakkımda neden böyle bir iftirada bulunmuştur anlamış değilim. Benden hiçbir şekilde alacağı yoktur. Seçil Erzan beni dolandırmıştır. Kendisinden şikayetçiyim. Erzan dışında banka yöneticilerinden şikayetçi değilim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tokat’ta bir evde patlama : 4 yaralı Tokat’ta bir evde patlama : 4 yaralı

Seçil Erzan ise önceki iddialarını yineleyerek, "Ayhan Akman verdiğinden fazlasını almıştır. Kendisinden faizle para satın aldım. Faizle verdiği parayı geri aldı. Kendisinden yüklü miktarda alacağım var" şeklinde savunma yaptı.

Bu noktada, her iki tarafın iddiaları arasındaki çelişkiler ve ortaya atılan suçlamaların detayları, olayın karmaşıklığını arttırıyor. İki ismin de dolandırıldığını iddia etmeleri, soruşturmanın seyrini değiştirebilir.(Halk)

Editör: Haber Merkezi