Banka şube müdürü Seçil Erzan, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi spor dünyasının ünlü isimlerinin bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gündemde. Erzan, Semih Kaya'nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Seçil Erzan, Semih Kaya'nın da aralarında bulunduğu bir grup hakkında 'tefecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Erzan'ın, “Benden fazla para alan isimlerin başında Semih geliyor” ifadesini kullanması dikkat çekti.

Erzan, Semih Kaya'nın yanı sıra menajer Fırat Özdemir hakkında da suç duyurusunda bulundu. Kaya ve Özdemir'in kendisini tehdit ettiğini ifade eden Erzan, suçlamalarını dile getirdi.

Erzan, Semih Kaya'nın 4 milyon 275 bin dolar, Fırat Özdemir'in ise 2 milyon 420 bin dolar parayı fazla aldığını belirtti. Erzan, Kaya'nın fazla aldığı parayla Bodrum'da villa satın aldığını iddia etti.

Sivas'ta otomobil dereye uçtu: 3 Yaralı! Sivas'ta otomobil dereye uçtu: 3 Yaralı!

Ayrıca, Erzan'ın suç duyurusunda bulunduğu diğer kişiler arasında kuzeni Tanın Yılmaz ve iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz da yer aldı. Erzan'ın, Özer çiftine yönelik suçlamaları 'yağma, hakaret ve tehdit' olarak kaydedildi.

Özellikle Merve Özer Yılmaz'ın Erzan'a saldırdığı ve Erzan'ın kolundaki saati dahi zorla çıkardığı belirtildi.

Erzan'ın evi ile ilgili de bir suç duyurusunda bulunuldu. Edirne Barosu'na üye avukat Türkay Gümülcineli, Erzan'ın ailesi için yaptırdığı Bozcaada'daki lüks evi icradan satışa çıkaran isim olarak suçlanıyor.

Anılan ev için 18,3 milyon TL belirlendi. Erzan'ın avukatları, bu kişiye bir borcunun olmadığını ve bir dizi usulsüz işlemin yapıldığını iddia ederek satışın iptali için dava açtı.

Kaynak: BirGün