Dervişoğlu, Bahçeli'nin 'İhanet' Sözüne Yanıt :  Kişilerle Olan Hukukumu Beyanlarına Bakarak Oluşturmuyorum Dervişoğlu, Bahçeli'nin 'İhanet' Sözüne Yanıt : Kişilerle Olan Hukukumu Beyanlarına Bakarak Oluşturmuyorum

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken, Yeniden Refah Partisi (YRP) Arnavutköy belediye başkan adayı Abdülrezzak İlbeyi'nin İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy Mahallesi'nde seçim aracına silahlı saldırı düzenlendi. Dün öğleden sonra saat 17.00'de üç kez ateş alan araçta bulunan sürücü Levent Selçuk, saldırıyı şans eseri yara almadan atlatırken, aracın camları kırıldı.

I M G 0516

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz saldırıyı kınadı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül'e seslenen Altınöz, saldırganların derhal bulunmasını istedi. 
Altınöz, saldırı nereden gelirse gelsin sahada kalacaklarını vurguladı ve şunları söyledi:

"Saldırı gücümüzü kıramaz, çalışmalarımızı sekteye uğratamaz. Partimizin güçlenmesi, yükselmesi özellikle de yerel seçimlerde sahada görmüş olduğumuz hava bazılarını rahatsız etti. Kim rahatsız olursa olsun davamızdan geri dönmeyeceğiz. Çalışma azmimizi artırarak 31 Mart'ta Yeniden Refah oylarını sandıklarda patlatacağız inşallah."

Altınöz, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Saldırılara haksızlıklara, baskılara boyun eğmeyen bir davanın temsilcileriyiz. Milli Görüş'ün şanlı tarihinde hiçbir zaman vazgeçmeyen ve hiçbir zaman yorulmayan bir teşkilata sahibiz. Bunun temeli cesaretten, yiğitlikten, gayretten ve inançtan oluşmaktadır. Bu bizim ruh kökümüz ve kimliğimizin ifadesidir Diyoruz ki; 'Korkar mı Nemrudun ateşinden İbrahim olursa insan, Hodri meydan, hodri meydan, hodri meydan!"

I M G 0519

Kaynak: Anka haber