Kongre divan başkanı Vefa Küçük tarafından başkan olduğu açıklanan Ali Koç, yapılan seçimlerin Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir adım olduğunu ve üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildiğini vurguladı.

Koç, "Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir mutluluk, yeni bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğünü bir kez daha gösterdik" ifadelerini kullandı.

Koç, Fenerbahçe'nin ulusal ve uluslararası arenada büyük başarılara imza atacağı yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Artık Fenerbahçe çağı, bugünden itibaren başlıyor. Başarılara doyacağımız, dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe'yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarılar elde edeceğimiz bir dönem yarından itibaren inşallah başlayacak" dedi.

EURO 2024 Finalinde İspanya ile İngiltere Karşı Karşıya EURO 2024 Finalinde İspanya ile İngiltere Karşı Karşıya

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Koç, "Size şampiyonluk yolunda kuracağımız takım yolunda belli tarifler verdik. Ama verdiğim bir diğer önemli tarif, kalıcı şekilde gerçekleştireceğimiz tarif, kırgınlıklar bitsin, geçmişi unutalım, geleceğe yepyeni bir sayfa açalım" diye konuştu.

Koç ayrıca sosyal medyanın Fenerbahçe yönetimi ve oyuncuları üzerinde olumsuz bir etki yaratmaması gerektiğini belirtti ve "Bütün sosyal medya gücümüzü rekabete, rakiplerimize, bize belden aşağı vuranlara ve yıkmak istediğimiz sistem için harcayalım" ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının bazı kesimleri memnun etmediğini dile getiren Koç, "Eminim Riva tarafında bu akşamki sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Artık değişim zamanı. Küskünlükleri, kırgınlıkları arkamızda bırakarak daha güçlü bir Fenerbahçe oluşturalım" dedi. Koç, Fenerbahçe'nin menfaatlerini her zaman her şeyin üzerinde tutacaklarını ve bu yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Cumhuriyet