Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile evlenmiş ve 2019'da Leyla'yı, 2022'de de Ela'yı kucağına almıştır. Çocukları doğduktan sonra mevlit okutmak gibi geleneksel bir uygulamayı tercih etmesi, son dönemde popüler olan baby shower etkinliği yerine, hediyeler almak yerine insanların bebeğin eksiklerini alması gerektiğini savunması, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi görmüştür.

Berfu Yenenler'in YouTube programına katılan Seda Bakan, "Ben iki çocuğuma da 40 mevlüt okuttum. Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki. Hediye listesi yapmaya gerek yok, insanlara zorlama yapmak... Bence ayıp bir şey. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al. Ben o balonlara verilen paralara daha çok üzülüyorum. Cinsiyet partisi de yapmadım." şeklinde konuşmuştur.

Berfu Yenenler ise baby shower etkinliğini mantıklı bulduğunu belirtmiş ve maliyetinin yüksek olduğunu vurgulamıştır.

Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kıldım Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kıldım

Seda Bakan'ın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve kullanıcılar tarafından olumlu tepkilerle karşılanmıştır. Oyuncunun geleneksel değerlere bağlılığı ve kültürel duruşu takdirle karşılanmıştır.

İşte o yorumlardan bazıları...

Kaynak: HABERLER.COM