Yalçın, Özel'in CHP'yi yönetemediğini savunarak, "CHP, politika ummanında oradan oraya sürüklenmekte, boyundan büyük dalgalarla boğuşmaktadır" dedi. Yalçın ayrıca, CHP yönetiminin ne yapacağını bilmediğini ve bu durumun toplumda büyük bir endişe yarattığını belirtti.

Özgür Özel'in CHP'nin başında "sakil ve eğreti durduğunu" söyleyen Yalçın, Özel'in CHP'yi bölücü ve teröristlerin haklarını savunan bir parti haline getirdiğini iddia etti. Yalçın, Özel'i, CHP'nin asırlık siyasi mirasını yok etmekle suçladı ve CHP'nin ülkeyi bölmek isteyenlerin avukatlığını yaptığını ileri sürdü.

Özgür özel'in ışık yakıp kapatma eylemine halk katıldı Özgür özel'in ışık yakıp kapatma eylemine halk katıldı

Yalçın, yerel seçimler ve normalleşme süreciyle ilgili de eleştirilerde bulunarak, CHP'nin normalleşme adı altında anormallikler sergilediğini ve bunun partiyi siyasi bir anomalinin pençesine düşürdüğünü belirtti. Yalçın, CHP'nin MHP'ye yönelik korku ve endişelerle hareket ettiğini savundu.

MHP'nin CHP ve solcu medya tarafından normalleşmeye karşı gösterildiğini söyleyen Yalçın, CHP'nin kendi ayağına kurşun sıktığını ve normalleşmenin ne anlama geldiğini bilmediklerini ifade etti. Yalçın, Özel'in Bahçeli'yi ziyaret ettiğini hatırlatarak, görüşmeden olumlu intibalarla ayrılmadığını ve Özel'in asıl niyetinin siyasi liderlerle temas kurarak onları karalamak olduğunu iddia etti

Kaynak: BirGün