Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile alkol ve sigarayı bıraktığını açıkladı. Daha önce birçok kez aynı kararı almış ancak başarılı olamamış olan Ortaç, bu sefer kararlı olduğunu ifade etti. Ortaç, "24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım" dedi.

Serdar Ortaç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kapanın seyir defteri 1. Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. 24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktorum Ayşe Sağduyu Kocaman'a beni tedavi ettiği için sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra tertemiz, sigarasız bir hayat hepimize nasip olsun inşallah."

Kerem Bürsin sakatlandı Kerem Bürsin sakatlandı

Sahnede Alkollü Görüntülendi

Geçtiğimiz hafta Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen konserinde alkollü olduğu gözlenen ve ayakta durmakta güçlük çeken Ortaç, sahnede "Bu gece sizden daha çok eğlendim. Sarhoş oldum. İçkinin Allah belasını versin." ifadelerini kullanmıştı.

"Her Şeyi Kaybettim, Sağlığımı Kaybetmek İstemiyorum"

Gelen tepkiler üzerine bir canlı yayın açarak açıklama yapan Ortaç, yaşadığı kayıplar ve sağlık sorunları nedeniyle bu kararı aldığını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Her şeyi kaybetmişim zaten. Sağlığımı kaybetmeyeyim diye düşünüyordum, onu da kaybettim. Kardeşim, babam, orkestramda en sevdiğim gitaristim öldü. Bunların hepsi beş sene içinde oldu. Boşandım, o en hafifiydi. Kaybedeceğim bir şey yok. Evim yansa, dönüp bakmam. Ben hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam, onda kesinim. Alkolü bıraktığım gün bence ağrılarım da azalacak." dedi

Kaynak: Karar