2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran ve sonraki sezon alınan başarısız sonuçların sonrasında siyah-beyazlı ekipten ayrılan popüler teknik adam Sergen Yalçın, canlı yayında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi hedef alan açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz haftalarda Las Vegas'ta bir kumarhanede görüntülenen ve son olarak Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor ile masaya oturan ancak sözleşme imzalamayan Sergen Yalçın, TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olarak Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevapladı.

Tecrübeli teknik patron siyah-beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi'yi hedef alan sözleri programa damga vurarak kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

6 yaşındaki Ayza Akgün, Türk karate şampiyonu oldu! 6 yaşındaki Ayza Akgün, Türk karate şampiyonu oldu!

"O İŞLER ÖYLE OLMUYOR"

Başarılı teknik direktör Beşiktaş'taki sezon sezonu hakkında "Ben teknik direktörüm. Bana teklif gelirse oturup konuşurum. Teklif gelmezse de evimde otururum. Teklif gelecek ki ben değerlendirebileyim. Bana bir teklif gelmeden ben bunu değerlendiremem. Bütün hocalar için böyle olması gerekiyor. 1- 1.5 ay bekledik bize teklif yapan göremedik. Biz de tatilimizi yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Candaş Tolga Işık'ın 'Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'a uçakta sözleşme teklifi yaptık' sorusunu cevaplayan tecrübeli teknik patron Başkan Çebi'yi hedef alarak 'Ben o uçakta yoktum. Son maç kupa finaliydi ben İstanbul'a otomobilim ile döndüm. Biz 4-5 gün İzmir'de kaldık. Uçakla döndüm. O biraz bağdaşmamış. Öyle olmuyor o işler. "Biz biriz devam ederiz" ile olmuyor. Onu şampiyon olmadan önce Nisan ayında da demişti. Ama sonra kimse aramadı, kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız" diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın Ahmet Nur Çebi'ye yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. (karar)

Editör: Haber Merkezi