TV programına katılan Sergen Yalçın önemli açıklamada bulundu.

Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasından sonra A Milli Takım'dan teklif beklediğini ama kendisine herhangi bir teklif yapılmadığını vurgulayarak, "Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı açıklamayı dinledin mi? Kriter olarak, Montella'nın Adana Demirspor'daki başarısını gösterdi. Ondan sonra da 'Geleceği parlak bir hoca aldık' dedi. Bu, bana çok dokundu mesela. 'Geleceği parlak bir hoca aldık' diyemezsin.

Türkiye'de geleceği parlak bir tane hoca yok muydu? Bulamadın mı? Kriter bu olmamalıydı bence. İtalya'nın göremediği parlak geleceği, biz nasıl gördük? Türk antrenörleri, çok küçülttüler. Birçok arkadaşımla konuştum, hepsi aynı fikirde. Biz, şöyle başladık. Anadolu'da önce kendimizi test ettik. Büyük takımda kendimizi test ettik. Sonra 'Milli takım neden olmasın' dedik.

Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu

Montella'nın Adana Demirspor'da 4. olması, milli takım için yeteri derece iyi görülüyorsa; bizim bu kadar başarımız da yeterli görülebilir diye düşünüyorum. Stefan Kuntz ve Montella'yı tasvip etmiyorum. Hele Stefan Kuntz'u hiç tasvip etmiyorum zaten. Kariyer yok, antrenörlük yok, hiçbir şey yok, başarı yok. Bir kariyeri var mıydı? Baksınlar. Göreve geldiğinde benimle ilgili espriler yapıldı, sonra nedense durdu! Çünkü işler iyi yönde ilerlemedi. Kısa bir zaman beraber oynadık, iyi insan kendisi ama Milli Takım hocası üst düzey biri olmalı" ifadeleriyle dile getirdi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptığı zamanda 79 maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet alarak 1.84 puan ortalaması yakalamış; bir Süper Lig bir de Türkiye Kupası olmak üzere 2 kupa kazanmıştı. (haber global)

Editör: Haber Merkezi