Uzun zamandır takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı netleşti. Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan tecrübeli teknik adamın yeni takımı hiç beklenmedik bir yerden oldu. Başarılı teknik adam kısa zaman içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı tahmin ediliyor.

En son durağıda 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ın teknik adamlığını yapan, fakat siyah-beyazlı ekibin aldığı başarısız sonuçlar sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu.

GSYİAD Yılın Sporcusu Ödül Töreni Gerçekleşti GSYİAD Yılın Sporcusu Ödül Töreni Gerçekleşti

2020-2021 yılı döneminde Beşiktaş'ı hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştıran, fakat bir sonraki sezon siyah-beyazlı takımla yollarını ayıran teknik adam, Beşiktaş'la yollarını ayrıldığından  bu yana herhangi bir takımda görev yapmayan Sergen Yalçın'ın yeni durağı hiç beklenmeyen bir yerden oldu.

Son olarak Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile görüşme yapan ancak Azeri ekibi ile anlaşmaya varmayan başarılı teknik adam, önceki günlerde Las Vegas'ta bir kumarhanede kameralara yakalanmış ve söz konusu görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Konya basınında paylaşılan haberlere göre; Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor, Sergen Yalçın ile görüşme sağladı. Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adam ile görüşmeleri devam ettiği ileri sürüldü.

Daha öncesinde de 2017-2018 döneminde Konyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, yeşil-beyazlı ekibin maçında 10 maçta görev yaparken söz konusu karşılaşmalarda 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi elde etmişti.

Başarılı teknik adamın Konyaspor'la görüşmeleri sonrası yeşil-beyazlı takımın teknik adamı olmaya sıcak baktığı iddia edildi. (karar)

Editör: Haber Merkezi