Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah' karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, dün geçirdiği beyin kanamasıyla hayranlarını endişelendirmişti.

Başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavi gören 61 yaşındaki Tanrıöğen, dün tekrar ameliyata alındı ve 1,5 saat süren yeni operasyonla beyninde oluşan sıvı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; şu anda yoğun bakımda olan Tanrıöğen'i, ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajlarıyla destekleniyor. Kızı Tanrıöğen'i, hastanede yalnız bırakmıyor ve sürekli yanında bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film, Tanrıöğen'in sağlık durumunu yakından takip ediyor. Dizinin bu haftaki bölümündeki sahneleri geçen hafta tamamlandı ve yeni bölümler için sete dönüş tarihi, yarın doktorlarıyla yapılacak görüşmenin ardından belirlenecek.

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya Gönderme Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya Gönderme

Kızılcık Şerbeti'nin diğer oyuncuları, hastaneye akın ederek Tanrıöğen'e destek oluyor. Set dışında kalan zamanlarında ise dönüşümlü olarak hastanede bekliyorlar ve Tanrıöğen'in bir an önce aralarına dönmesini umut ediyorlar.

Kaynak: karar