Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tuğra Ali Özbanaz'ın vefatıyla ilgili soruşturma derinleştirilirken, polis ekipleri tarafından alınan ifadeler ve yapılan incelemeler sonucunda olayın detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tuğra Ali Özbanaz'ın babası A.Ö.'nün ifadesine başvurdu ve bu süreçte babanın arkadaşı B.S.T.'yi gözaltına aldı.

B.S.T., verdiği ifadesinde, Özbanaz ile birlikte alkol aldıkları esnada motosikletli 4 kişinin araçlarının yanına gelerek tabancalarla ateş açtığını iddia etti. Kendisinin de tabancayla karşılık verdiğini belirten B.S.T., ardından Tuğra Ali Özbanaz'ın yaralandığını fark ettiğini aktardı.

Polis ekipleri, B.S.T.'nin iddialarını doğrulamak üzere geniş kapsamlı bir araştırma başlattı ve M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K. adlı 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Şüphelilerle birlikte biri kurusıkıdan bozma 2 tabanca ele geçirildi. Ş.U. ve A.İ.Ç., verdikleri ifadelerin ardından serbest bırakılırken, gözaltında tutulan diğer şüphelilerin işlemleri ise devam ediyor.

Olayın ardından polis, Tuğra Ali Özbanaz'ın babası A.Ö.'yü de gözaltına aldı ve soruşturma kapsamında işlemlerini sürdürüyor

Kaynak: DHA