Sinan Ateş cinayetinin ardından şüpheli Tolgahan Demirbaş'ın aracında yapılan aramada cephanelik bulundu. Ankara’nın Çukurambar semtinde, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından şüpheli Tolgahan Demirbaş’ın aracında gerçekleştirilen aramada 7 adet kovan, 34 adet fişek, 1 adet tabanca ve tabancaya takılı vaziyette bir adet şarjör bulundu.

Ankara'da Deprem! Ankara'da Deprem!

Ayrıca, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel ile Tolgahan Demirbaş'ın birbirleri ile çelişkili ifadeler verdiği belirlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde verdikleri ifadelerde çelişkili noktalar bulunan Emre Yüksel ve Tolgahan Demirbaş, cinayetle ilgili soruşturmanın seyrini değiştirecek detaylar ortaya çıkarabilir.

Büyük bir titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında, suikast sonrası Demirbaş'ın Ankara dışına çıkardığı iddia edilen tetikçi Eray Özyağcı'nın yerine ilişkin yapılan bazı tespitler de şüpheli tarafından reddedildi. Ancak, Demirbaş'ın ifadeleri ve bulgular arasındaki çelişkiler dikkat çekiyor ve soruşturmanın derinleştirilmesine neden oluyor.

Kaynak: gerçek gündem