Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş'ten İddianameye Tepki: "Faillerin Korunduğu Açık" Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş'ten İddianameye Tepki: "Faillerin Korunduğu Açık"

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye yol açtı. Yafes Mahallesi'nden Şerafettin Elçi Caddesi'ne seyir halinde olan Berat G. yönetimindeki bir cip ile kavşaktan çıkan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un kullandığı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda ağır yaralanan Kurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kazanın ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un hayatını kaybettiği açıklandı. Kazaya ilişkin soruşturma devam ederken, olayın güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdığı belirtildi.

Astsubay Kurt'un, görev yaptığı Beytüşşebap ilçesinden bir arkadaşıyla birlikte Cizre ilçesine ALES sınavı için gittikleri öğrenildi. Kurt'un cenazesi, Adana'ya gönderilmek üzere otopsi işlemlerinin ardından memleketine sevk edildi.

Kaynak: DHA