Fenerbahçe'de bu sezon oynadığı futbol ve takım içindeki liderliğiyle büyük bir takdir alan Dusan Tadic, beklenmedik bir zamanda kendisine ulaşan teklife yönelik cevabını bildirdi.

Fenerbahçe'de kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşayan Tadic, Sırbistan Milli Takımı formasını 106 kez giyerek ülke rekoruna imza atmıştı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı

Sarı-Lacivertli forma altında ise 46 maçta 13 gol ve 13 asist yaparak kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor.

Sırp yıldız, Boşnak golcü Edin Dzeko ile birlikte Sarı-Lacivertli ekibin saha içindeki liderlerinden bir tanesi konumunda bulunuyor. Takım arkadaşlarını yönlendirmesi ve skora isyan eden tavrıyla takımına büyük katkı sağlıyor.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana kalitesini konuşturan Dusan Tadic'e teklif geldi. Tadic'i yetiştiren kulüp olan Vojvodina, 35 yaşındaki oyuncuyu geri çağırdı. Ancak Tadic, bu teklifi reddetti.

Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'de geçirdiği süreden ve aldığı rolden ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, kariyerinde birkaç sene daha Türkiye'de görev yapmak istediğini ifade etti.

Kaynak: Hürriyet