Ankara'da Deprem! Ankara'da Deprem!

Sırrı Bıyık hayatını kaybetti


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, gazeteci ve daimi basın kartı sahibi Sırrı Bıyık, 5 Aralık'ta hayatını kaybetti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, ölüm haberini duyurdu ve başsağlığı diledi.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve sürekli basın kartı sahibi Sırrı Bıyık, 5 Aralık 2023 Salı günü hayatını kaybetti.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Sırrı Bıyık'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu yorumlar yer aldı:


UZUN YILLARDIR BAŞARIYLA ÇALIŞIYOR

“Uzun yıllar mesleğimizde başarıyla görev yapan üyemiz Sırrı Bıyık'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. “Meslektaşımızın ailesine ve basın camiamıza en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.”


Sırrı Bıyık'ın naaşı, 7 Aralık 2023 Perşembe günü öğle namazının ardından Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ndeki Altındere İlçe Belediye Camii'nden kaldırılarak Cumhuriyet İlçe Mezarlığı'na defnedildi.


SİRRİ BİYİK KİMDİR?

1954 yılında Trabzon'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Kariyerine Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde muhabir olarak başladı. Yeni Şafak ve Star gazetelerinde çalıştı ve Anadolu Ajansı'ndan emekli oldu. Evliydi ve dört çocuğu vardı. Basın kartını her zaman yanında taşıyordu.(Karar)

Editör: Haber Merkezi