"Sivasspor, Artvin Hopaspor'u 4-0 Mağlup Ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda Tur Atladı" 

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Artvin Hopaspor maçının sonrasında takımın performansını değerlendirdi ve genç oyunculara fırsat vermeyi planladıklarını açıkladı.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda kendi sahasında karşılaştığı Artvin Hopaspor'u 4-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın hemen ardından gerçekleşen basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, "Harika bir maç oldu. Net bir galibiyet elde ettik. Bu zafer moral kaynağı oldu hem bize hem de daha fazla forma şansı bulamayan oyuncularımıza. Ayrıca rakibimizi de tebrik ediyorum, güzel bir oyun sergilediler ve onlara başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

"Genç oyunculara fırsat vermek istiyoruz"

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Servet Çetin'e "Neden Emre Gökay kadroya alınmadı?" şeklinde yöneltilen soruya ise şu cevabı verdi: "Emre Gökay'ın bir sakatlığı var ve antrenmanlara katılamadı. Aslında bugün ona şans vermeyi düşünüyorduk ancak sakatlığını ilerletmek istemedik. Emre'yi sahada görmeyi çok istiyordum. Genç oyunculara fırsat vermek istiyoruz, ama bunun için hak etmeleri gerekiyor. Bugün Sinan harika bir gol attı ve ona da moral oldu. Mümkün olduğunca genç oyunculara fırsat vermeyi düşünüyoruz."

"Zorlu bir maç bizi bekliyor"

Ligde hafta sonu Adana Demirspor ile karşılaşacakları maçı da değerlendiren Çetin, "Bu zor bir maç olacak. Adana Demirspor güçlü bir kadroya sahip ve içerde dışarda sürekli kazanma hedefiyle oynuyorlar. Rakibimizi iyi analiz edeceğiz. Maçın sert geçeceğini düşünüyorum. İçerde bir galibiyet kazanmak için uğraşıyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Çekişmeli ve heyecanlı bir maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İçerde kazanmamız gerekiyor. Oynayacağız ve kazanmayı hedefliyoruz, aksi halde sonuçları göreceğiz." şeklinde konuştu.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi