Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını duyurdu.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman askerimiz  şehit oldu, 1 kahraman askerimiz ise yaralandı.

Çatışmalarda ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede temaslar devam ediyor. Belirli hedeflere yönelik ani hava operasyonları da gerçekleştiriliyor.

İçimizi derin acı ve üzüntüyle dolduran bu kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yakınlarına acil şifalar dileriz. yaralılarımız. .

2 GÜNDE 12 ŞEHİT!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) dün akşam yapılan açıklamada, Kuzey Irak'ta 6 askerimizin şehit olduğu bildirildi. Bakanlığın son açıklamasıyla şehit sayısı 12'ye yükseldi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

Kaynak: cumhuriyet